How to Deal With corns

Net als jij en ik hebben de meeste mensen weinig moeite gedaan om de juiste apparatuur te kopen om hun voeten de beste behandeling te geven. Vraag het maar aan mijn klanten, van wie velen al zoveel jaren een Afrikaanse pedicure hebben. Mijn klanten hebben jarenlang mijn bedrijf vernietigd door lichtgekleurde blikken en nieuwe likdoorns binnen te halen die een chique pedicure van mij zochten. Ik moest nieuwe likdoorns en dergelijke kopen voor de meeste patiënten die binnenkwamen, en ze haatten het omdat het hun tenen brak. Ze zouden teruggaan voor een onderhoudsbeurt en een hoop geld uitgeven om die maïs te laten snoeien en er goed uit te laten zien.

Op een dag, een paar jaar geleden, bracht een klant die ik had me een grote, stijltang. Ze wilde haar likdoorns eruit laten halen en ze wilde ze gladstrijken. Ik gaf haar het strijkijzer met een paar golvende platen en een guillotine erop. Ze startte het op en hoorde een klein ploffend geluid. Ze keek naar haar handen en realiseerde zich dat er likdoorns op haar handen zaten. Ze begon te huilen en smeekte me bijna om de föhn op te zetten omdat ze met steil haar naar buiten wilde.

Ik heb nog nooit een klant zo laten huilen. Natuurlijk, ze was boos omdat haar hoornvlies pijn deed, maar ze huilde om een ​​hoornvlies. Ik probeerde met haar te redeneren en haar te vertellen dat er niets aan de hand was en het zag er gewoon een beetje triest uit. Ik wilde haar echt geen pijn doen. Denk je niet dat ik het veel beter had gedaan? Ik probeerde met haar te redeneren, maar ze wilde gewoon uitgaan en plezier maken. Ik denk dat dat een behoorlijk goede les is.

Even een kleine kanttekening. Alleen omdat een hoornvlies niet gezond is, wil nog niet zeggen dat je niet kunt zien. Het betekent gewoon dat je er iets aan moet doen voordat je uit het oog verliest. Ik heb veel patiënten gehad die me ernaar vroegen nadat ze hun corrigerende oogoperatie hadden gezien, maar ze hebben er nooit iets aan gedaan. Zo triest om te zeggen, ze hebben volkomen gelijk. Er is niets ter wereld dat kan worden gedaan om uw natuurlijke oog te ruïneren.

U kunt echter uw natuurlijke verpesten en kiezen voor een Lasik-operatie om het te corrigeren. Lasik is een laser die in het hoornvlies wordt geïnjecteerd om het licht rond het hoornvlies zo te buigen dat het het gezichtsvermogen van mensen met astigmatisme corrigeert. Het is niet helemaal effectief, maar het is best goed. Veel mensen besluiten een Lasik-operatie te ondergaan omdat hun zicht vervaagt. Niet ik. Ik krijg patiënten die naar buiten willen. Ik zou ze echter liever helpen dan de klok 10 jaar terug te draaien vanwege een hoornvliestrauma. Als een kind astigmatisme heeft en moeite heeft met lezen, helpt een bril niet. Lezen is zoveel makkelijker als je geen bril draagt. Wanneer men ouder wordt, leren ze meestal hun drank vast te houden. Niemand geeft er om wanneer je drinkt terwijl je je avondeten drinkt, maar je zult opletten als je je wijn drinkt. Misschien maakt het je niet uit wanneer je je bril afzet om te eten, maar als het moet als je iets drinkt met alcohol erin, zoals wijn, gedestilleerd water, koffie of thee.

Hoe ouder een persoon wordt, hoe meer de ogen beginnen te slepen en de bril naar beneden trekken. De spieren van het bindvlies zullen beginnen af ​​​​te breken. Hoe ouder je wordt, hoe meer van die spieren je moet gebruiken om het trekken aan je gezichtsvermogen weg te vegen. Gezwollen wallen en donkere kringen onder de ogen zullen verschijnen. Net als een bloem hebben ze een wc-bril als deksel. Als je aohl-wenkbrauwen en oogleden hebt, heb je misschien een ooglid en een kleine wc-bril voor je traanbuisjes.

Naarmate je ouder wordt, zitten de kraaienpootjes aan de zijkanten van je ogen van ogen met een kap precies in het midden van je werk. Ze zeggen: je komt er niet. Ze flikkeren en vervagen en zijn altijd klaar voor een fancy broek. Als je aan je gezicht als geheel denkt, heb je veel geluk. Ik zou niet ruilen voor een wasbeerpak. Niemand gaf me het leven of een huisdier of een auto -minder! Geef de hoop niet op. Er is altijd een oplossing.

Hoe ga je om met likdoorns en roodheid in je omgeving? Kies een actuele crème en masseer dagelijks in cirkelvormige bewegingen. Probeer de druk van onderaf omhoog te houden, het oogtrekkende gevoel. Soms is het een beetje als een echt goede massage van de geslachtsdelen. Je kunt het hoofd altijd omhoog brengen. Een kussen helpt. Je kunt niet op ogen slapen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.