Hoe maak je je eigen gezichtsmasker?

Massagepraktijk Nijmegen

 

Ik heb gelezen en sommige mensen horen zeggen dat Matrixyl 3000/Phenol 30 als een maaltijd is. Voor mij is het veel meer dan dat. Ik geloof dat de voordelen zeer reëel en zeer heilzaam zijn. Hoewel ik het eens ben met anderen die beweren dat Matrixyl 3000/Phenol 30 vergelijkbaar is met Botox. Ik beschouw het niet in die categorie, omdat het geen rimpels, fijne lijntjes en kraaienpootjes wegneemt. Ik geef er de voorkeur aan het te zien als “het elimineren van rimpels”. Ik geloof dat de voordelen voor de lange termijn zijn en de rimpels voor de lange termijn.

kwartet massage-mijn gedachten

Ik gebruik al jaren een semi-permanente bodylotion met Zweedse massage. De weldaad die ik ervan ondervind is fantastisch. Mijn huid voelt strakker aan en mijn gezicht ziet er jonger en gezonder uit. De enige bijwerking die ik heb gemerkt is dat mijn huid na de behandeling een beetje rood wordt, maar dat is heel licht en het verdwijnt na 20 minuten.

abrikozenpitolie – mijn gedachten

Abrikozenpitolie is een mooi product dat ik als basis gebruik en er dan mijn eigen ingrediënten aan toevoeg. Mijn methode is een beetje anders dan die van anderen. Ik prak mijn fruit met wat water en sap, meng het en smeer het op mijn gezicht. Laat het ongeveer 30 minuten zitten en spoel het dan af met lauw water. Ik doe dit elke dag en het heeft wonderen voor me gedaan. Ik heb ook gemerkt dat mijn acne en puistjes zijn verdwenen en mijn gezicht ziet er geweldig uit. Eigenlijk zijn het de appels die hier al het werk doen. Ik voeg wat honing en amandelolie toe aan de mix en laat het een paar minuten zitten voordat ik de pasta aanbreng. De resultaten zijn geweldig! Ik zou dit zeker aan iedereen aanraden.

beste zelfgemaakte gezichtsmasker ooit

Mijn favoriet EVER was eenHome made Facial Mask! Het is voor de normale tot droge huid, je kunt het ’s nachts gebruiken terwijl je slaapt als dat nodig is. Het laat je huid zijdezachter en strakker aanvoelen! Ik gebruikte het als een primer onder gezichtsprimer en het liet mijn huid niet vettig of krijtachtig aanvoelen. Het is ook een geweldige anti-aging gezichtsverzorging. Ik heb gemerkt dat je dit masker het beste een keer per week kunt gebruiken voor een Revitol gezichtsbehandeling. Breng het gewoon aan op je gezicht en laat het ’s morgens op je gezicht zitten, je zult zien dat je fijne lijntjes en rimpels verdwijnen, en je huid zal zachter aanvoelen. U moet dit masker twee weken lang één keer per week aanbrengen. Daarna kunt u het misschien opnieuw aanbrengen.

Volg deze tips en u zult merken dat rimpels vernietigen zo makkelijk is als 1-2-3! De manier om uw eigen gezichtsmasker te maken is zo gemakkelijk als 1-2-3, en de resultaten zullen verbazend en efficiënter zijn dan commerciële gezichtsmasker!

Lees meer:

Mindfulness Nijmegen

Massagepraktijk Nijmegen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.